Lamsvlees
Vers vlees van weidelammeren
Eén à tweemaal per jaar maken we lamsvleespakketten van onze eigen lammeren.
Dat is meestal pas in december, en eventueel nog een keer in januari.
De ooien pas lammeren in april -mei, dan is er volop gras-groei en profiteren de lammetjes van de goede melkkwaliteit van hun moeders op de weide.
Het hele najaar kunnen de lammeren dan verder grazen op de weide.
Het zachte lamsvlees van weidelammeren bieden we als volgt aan:
- Volledig lamspakket 18 kg aan 12€ per kg
- Half lam 9 kg aan 12,5€ per kg
- Startpakketje lamsvlees 5 kg aan 12,5 per kg
Elk pakketje bevat lamsbout (als braadstuk), lamskotelet, lamsnek, lamsragoût, lamsburger, merguez (worstjes) en gehakt. Lamsschouder (dat is ook een braadstuk) zit enkel in de halve en gehele lamspakketten. De startpakketjes hebben verhoudingsgewijs enkele koteletjes en burgertjes meer.